Asztrológia Páholy RSS
Látogatók száma: 81322

Jelentkezés az Asztrológia Páholyba:


* kötelezően kitöltendő mezők


Asztrológia Páholy RSS
Látogatók száma: 81322

Jelentkezés az Asztrológia Páholyba:


* kötelezően kitöltendő mezők


UJVÁRI  CSILLA

 

1999.-óta foglalkozom asztrológiával. Az első évben Julia és Derek Parker útmutatóját tanulmányoztam, majd a következő évben Égető-Szabó János iskolájába, a Sirius 21-be iratkoztam, amelyet sikeresen, kiváló eredménnyel elvégeztem. A vizsgák és a szakdolgozat után diplomát kaptam. Szakdolgozatom témája az Ascendens pontosítása volt.

Továbbképzésre Dr Janák Lajoshoz és Nagy Böbéhez jártam. A mai napig bővítem tudásomat és gyűjtöm a tapasztalatokat, neves asztrológusok előadásait hallgatom.

 

Úgy gondolom, hogy aki egyszer belekóstol az asztrológia tudományába az soha többet nem lesz ugyanaz az ember. Megváltozik az életszemlélete, viszonyulása magához és embertársaihoz. Az önismeret lényegesen megkönnyíti az életét.

 

Számomra az asztrológia egy életmód, ami segít eligazodni az úton, ami ki van jelölve és segít megérteni, hogy mi miért történik velünk a világban.

 

Jellememből adódóan nagyon komolyan veszem az asztrológiai munkát és tanácsadást. Minden percben érzem a felelősséget azokkal az emberekkel kapcsolatban, akik hozzám fordulnak és akik az írásaimat olvassák. Épp ezért folyamatosan képzem magam és nem csak az asztrológia területén, hiszen nekem minden kérdésre tudnom kell a választ. Sőt mentálisan is olyan állapotban kell lennem, hogy a kisugárzásom megnyugtató legyen.

 

Az asztrológia használható és kézzel fogható részével foglalkozom, annak minden ágával, a jellemrajztól az előrejelzésekig. Ez a szemlélet jellemzi Szűz Ascendensemet, Skorpió Holdamat és 8. házas Napomat. Használom az összes segédképletet és a kérdő képleteket is. Szeretem a véleményemet több oldalról alátámasztani.

 

Az „Asztrológiai Tükör”-ben publikálok.

Cikkeim a honlapomon megtalálhatóak. Heti gondolatok címen harmadik éve osztom meg írásaimat az oda látogatókkal. Két kiadványom érhető el: „Országok és csillagjegyek”, valamint az „Asztrológia és a csillagképek”.

 

Kis létszámú csoporttal összejöveteleket tartok. A tanítást a közeljövőben tervezem, mert eddig a munkám mellett ezt nem tudtam megtenni.

 

Jelenleg két téma foglalkoztat. Az egyik a minél pontosabb születési idő beállítása, ami elengedhetetlen a direkciók, előrejelzések szempontjából. A másik téma a tudat alatti területek felemelése a tudatba. (előző élt, magzati élet, 12. ház témája).

 

Ha lehetőségem adódik mindig kiállok az asztrológia tudománya, hasznossága és felemelése mellett.

 

Cím:  Budapest, Rákospalota (XV. ker.)

Telefon:  06 20  9126-297

E-mail:  ucsillag@gmail.com

http://www.asztrocsilla.hu/magam.htm

Bp., 2017.12.08.                                                                 Ujvári Csilla